Festime e Hidhërime

“Signora, copriti le spalle, per favore!”

Këto fjalë më kthyen menjëherë në realitet, në botën e të gjallëve. Të paktën kështu duhet të ketë menduar roja e Kapelës Sisitine, ai që i shqiptoi. Nuk ishte tamam kështu. Kush janë realisht të gjallë dhe kush të vdekur? Read more

Si Juda

Të tradhëtosh është më e lehtë se të mos tradhëtosh. Më e natyrshme, ndoshta. Instinktivisht, jemi të gatshëm ta zhvendosim peshën e zemërimit tonë me veten tek të tjerët. Read more