Sakrifica

Kur isha e vogël dhe lexoja mitet e tragjeditë greke, ziliqare për jetët e perëndive të Olimpit dhe më pak e magjepsur me qëniet njerëzore, mendoja se rituali i sacrificës ishte më i tmerrshmi dhe i panevojshmi. Read more

The Ritual of Sacrifice

When I was very young and basically obsessed with Greek myths, I remember feeling envious of the lives of the Olympian gods and goddesses but puzzled about the terrible sacrifices they would demand from the less fortunate and much less dazzling real people. Read more