Bora Bora

Kur isha fëmijë me fantazi, ende paksa larg adoleshencës e cila, në mënyrë demokratike, i kthen të gjithë në idiotë që veprojnë për kënaqësinë dhe pranimin prej të tjerëve – hapi i parë i një rruge të gjatë –  më pëlqente të lexoja dramat e Ibsen-it dhe t’i aktroja me ndihmën e një ekipi më pak entuziast. Continue reading