Hedda vs. Howard

Looking at the girl who sits everyday at the same spot, constantly on her phone while her boyfriend works, I often wonder how she finds the strength to do the same thing every day, namely simply passing the time doing little that benefits her or anybody else, monetarily or otherwise. Read more

Heda vs. Hauard

Sa herë që shikoj vajzën e ulur në të njëjtin vend duke luajtur me telefonin, ndërkohë që i dashuri i saj punon, pyes veten se si dhe ku e gjen forcen për të bërë të njëjtën gjë përditë; “aktiviteti”i saj në këtë rast është thjesht kalimi i kohës duke bërë shumë pak për të pasuruar veten ose Read more